In 1946 ben ik in Leiden geboren, groeide op in Voorschoten, in Zoeterwoude werd een dochter en een zoon geboren.
1975-1984 – Het waren de jaren 70 /80 van de wandkleden en macramé .Nadat ik een plaatselijke cursus gevolgd had wilde ik verder en kwam terecht bij de “Vrije Academie ” in Den Haag richting textiel en werd begeleid door T. Zwartjes.
Van 1984 t/m 1987 heb ik met mijn gezin in Rwanda gewoond. Daar heb ik een project opgezet.Meisjes maakten wandkleden voor de verkoop.
In Afrika werd ik geraakt door de vormen,  de kleuren, het magische en de eenvoud van het leven. Mijn “smaak” en visie veranderde .Teruggekomen in Nederland ben ik overgegaan op schilderen.

Sinds 1990 maak ik deel uit van een groep van 8 kunstenaars die éénmaal per maand bijeenkomt bij T. Zwartjes met de bedoeling elkaar te inspireren, te bekritiseren en te stimuleren.
In 1995 en 1996 heb ik lessen gevolgd op de Academie Haarlem/Leiden om nieuwe inspiratie op te doen. De lessen werden gegeven door Fokkelien Faber.
In 2000 is het textiel in een totaal nieuwe vorm teruggekomen.
Ik word geïnspireerd door grafiek en probeer het te vertalen in textiel. Wit-zwart, zwart-zwart /wit- wit. Zonder vooropgezet plan werk ik veel op de naaimachine en experimenteer met materiaal . Het is het proces waar ik het meeste van geniet.
In 2007 word ik met mijn textiel lid van kunstenaarsvereniging ArtiBrak in Voorburg.
2013: Verhuizing van Zoeterwoude naar Haarlem. Ik wilde mezelf in alle opzichten “vernieuwen”, verkocht mijn huis waar ik 44 jaar heb gewoond en ben in Haarlem in een benedenwoning met veel minder ruimte gaan wonen. Alles werd “anders”. De nieuwe uitdaging is om vanuit mijn beperkte ruimte andere vormen te vinden om verder te gaan . Hier ben ik gaan borduren, ik noem het  “grafisch” borduren.
Op dit moment ben ik lid van studio 37PK in Haarlem, een onderzoekplek voor de serieuze zelfstandige kunstenaar.
2015:  Expositie bij een boetiek/galerie met schilderijen.
2015:  Kunstlijn Haarlem bij studio 37 PK
2016:  Vanuit de kunstlijn werd ik gevraagd mee te doen met de Huiskamer van Haarlem in de Vishal te Haarlem.
2016:  Kunstlijn Haarlem  bij Studio 37 PK